Ihana Helsinki -tapahtuma 23.-26.5.2019 – ilmoittaudu 10.4.2019 mennessä

Ihana Helsinki -kaupunkifestivaali järjestetään kahdeksatta kertaa ja on ydinkeskustan suurtapahtuma. Se ilahduttaa kaupunkilaisia ja turisteja ihanilla kukkateoksilla ja juhlistaa kevään ja kesän saapumista kaupunkiin. Haluamme nyt laajentaa sen myös Ullanlinnan alueelle. Tämä viehättävä kaupunkifestivaali luo oivalliset puitteet, joissa voit viestiä omasta yrityksestäsi, järjestää ohjelmaa, antaa tarjouksia ja etuja, saada uusia asiakkaita ja miellyttäviä kohtaamisia. Järjestäjä on Helsinki City Markkinointi Oy yhdessä Pluto Finlandin kanssa.
Tee osallistumisestasi oman näköisesi, kukita ja somista liikkeesi, kadut ja puistot kukkasin!

Osallistumismaksu on 100 €+alv. Sen maksamalla näyt Ihana Helsinki -kartalla ja nettisivuilla, markkinoinnissa ja viestinnässä, saat ovitarran, ilmapalloja sekä oikeuden käyttää Ihana Helsinki-ilmettä mainonnassasi.

Tutustu tapahtumaan www.lovelyhelsinki.com

Ilmoittautumiset 10.4.2019 mennessä Anna Suomela, anna.suomela@plutofinland.fi
Myös lisätiedot saat Annalta.

Voit kysyä tapahtumasta myös yhdistyksemme jäseniltä Heliltä ja Kirsiltä Korkeavuorenkadun Silver Artista, sales@silverart.fi. He ovat olleet tapahtumassa aiemmin mukana.

Jos osallistut, laittaisitko siitä tiedon myös yhdistykselle sähköpostilla info@weloveullanlinna.fi, niin saamme jaettua jäsenistölle tietoa osallistujista uutiskirjeellä lähempänä tapahtumaa.

INFO1_IhanaHelsinki2019_Ullanlinna